Aanmelden

Wie kan zich aanmelden?

Studeer jij aan een van de Nederlandse conservatoria? Of ben je net afgestudeerd en droom je van een internationale carrière? Meld je dan aan voor Dutch Classical Talent, een tour en promotietraject voor jong klassiek talent van Nederland.

Door middel van audities kiest een vakjury een viertal finalisten die de tour en het promotietraject doorlopen. De deelnemers ontwikkelen zich in een coachingsprogramma en gaan op tournee langs ca. tien Nederlandse concertzalen.

Dutch Classical Talent is een talentontwikkelingstraject van achttien maanden voor jonge musici in de leeftijd t/m 28 jaar (zangers t/m 30 jaar), die aan een van de Nederlandse conservatoria studeren of hebben gestudeerd en die in staat zijn als solist of ensemble muzikaal en technisch een volwaardig, gevarieerd en professioneel concertprogramma uit te voeren.

Auditieprocedure

De aanmelding voor komend seizoen Dutch Classical Talent is gesloten. Begin april kun je je weer aanmelden om te auditeren voor Dutch Classical Talent seizoen 20/21. Hieronder vind je een voorbeelden van eerdere aanmeldingsformulieren en het auditieregelement.

Aanmeldingsformulier/ Application form
Auditieregelement / Audition rules

Contact
Dutch Classical Talent
pa TivoliVredenburg
Vlaamse Toren 7
3511 WB Utrecht
E: info@dutchclassicaltalent.nl
T: Cécile Gouder de Beauregard 030-7606410